Kohalolu kiires elus

Kohalolu kiires elus autorilt Jan Chozen Bays pakub lihtsaid mindfulness’i harjutusi, mida saab igapäevaselt ja kõikjal praktiseerida. See raamat on suunatud inimestele, kes soovivad integreerida teadveloleku oma kiire elutempo juurde, õppides, kuidas kasutada iga hetke oma keha, südame ja meele kaudu. Zen’i-õpetaja Jan Chozen Bays juhatab lugeja läbi 25 harjutuse, mis aitavad kasvatada tänutunnet ja pakuvad sügavamaid taipamisi.

4,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 4 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!

Kirjeldus

Kohalolu kiires elus on Jan Chozen Baysi kirjutatud praktiline juhend mindfulness’i harjutuste rakendamiseks igapäevaelus. Raamat purustab müüdi, et meditatsioon ja teadvelolek nõuavad erilist aega või keskkonda, näidates, et mindfulness on võimalik igal ajahetkel, olenemata sellest, kui kiire või stressirohke sinu elu võib olla.

Jan Chozen Bays, kogenud Zen’i-õpetaja, tutvustab 25 lihtsat, kuid võimsat harjutust, mis on mõeldud spetsiaalselt inimestele, kes tunnevad, et nende päevakava on liiga tihe, et leida aega traditsiooniliseks meditatsioonipraktikaks. Raamat sisaldab juhiseid, kuidas neid harjutusi integreerida oma igapäevastesse tegevustesse, olgu see siis tööl, kodus või teel olles.

Iga harjutus on kavandatud nii, et see ei võtaks palju aega, kuid aitaks kasvatada tänutunnet ja teadvelolekut. Näiteks õpetab Bays, kuidas hingamisele tähelepanu pöörates või igapäevaseid toiminguid nagu söömine ja kõndimine teadlikult tehes saab kogeda hetke nii keha, südame kui ka meele kaudu. Selline lähenemine võimaldab inimestel leida rahu ja selgust ka kõige rahutumates olukordades.

Lisaks harjutustele pakub Kohalolu kiires elus ka sügavamaid taipamisi, mis tekivad, kui õpitakse elu hetki teadlikult kogema. Bays juhatab lugeja mõistmiseni, kuidas teadvelolek võib muuta suhtumist elusse, parandada vaimset ja füüsilist heaolu ning süvendada isiklikke suhteid.

Kohalolu kiires elus on väärtuslik ressurss kõigile, kes otsivad lihtsaid ja tõhusaid viise, kuidas olla teadlikum ja rahulikum oma igapäevaelus. See raamat on ideaalne abimees neile, kes soovivad oma kiire elutempo juures leida viise, kuidas jääda vaimselt tasakaalukaks ja elada täisväärtuslikumat elu.

Lisainfo

Kaal 0,12 kg
Mõõtmed 17 × 11 × 1,5 cm
Autor

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

2022

Keel

Kirjastus

Lehekülgede arv

165

Sari

ISBN

9.78992E+12

Tüüp

Uus raamat

Tarneaeg

1-3 Tööpäeva

Ladu

1

Ostukorv