Toitumisfüsioloogia

Toitumisfüsioloogia on H. Ottensoni kirjutatud õpik, mis on suunatud ühiskondliku toitlustamise tehnikumidele. Raamat käsitleb toidu ja inimkeha koostist, seedimist, eritust, sisesekretsiooninäärmeid ja hormoone, aine- ja energiavahetust, toitumisnorme, toitmisrežiime ning toiduainete koostist, kalorsust, mineraalainete ja vitamiinide leiduvust toiduainetes.

8,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 8 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Turvalised maksed!
  • 14 päeva tagastusõigus!

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Kirjeldus

Toitumisfüsioloogia on põhjalik õpik, mille on kirjutanud H. Ottenson, ja see on spetsiaalselt suunatud ühiskondliku toitlustamise tehnikumide õpilastele. Raamat katab laias valikus teemasid, mis on seotud toitumisega ning pakub sügavat arusaamist toitumisfüsioloogia põhimõtetest.

Raamatu sisu hõlmab toidu ja inimkeha koostist, toidu seedimist, eritust, sisesekretsiooninäärmeid ja hormoone, aine- ja energiavahetust, toite- ja toiduainete norme, toitmisrežiime ning toiduainete koostist, kalorsust, mineraalainete ja vitamiinide leiduvust toiduainetes. See pakub põhjalikku ülevaadet toitumise ja füsioloogia omavahelistest seostest, võimaldades õpilastel omandada teadmisi, mis on olulised toitlustamise tehnikumide valdkonnas.

Toitumisfüsioloogia on struktureeritud nii, et see toetaks tehnilise hariduse saamiseks vajalikke teadmisi ja praktilisi oskusi. Autor on püüdnud esitada teavet selgelt ja arusaadavalt, et aidata õpilastel mõista inimese toitumise aluseid ja nende mõju tervisele ning toitumise rolli ühiskondlikus toitlustamises.

Lisainfo

Kaal 0,221 kg
Mõõtmed 20,5 × 15 × 1,5 cm
Autor

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

1947

Keel

Kirjastus

Lehekülede arv

212

Seisukord

Hea

Ostukorv