Keevitaja käsiraamat

Keevitaja käsiraamat on asjatundjate poolt koostatud juhend, mis pakub ulatuslikku teavet keevitamise tehnikate ja protseduuride kohta, mis on olulised igasuguste metallitööde ja ehitustööde jaoks.

8,50 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 8 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Turvalised maksed!
  • 14 päeva tagastusõigus!
Tootekood: 300450 Kategooria:

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Kirjeldus

Keevitaja käsiraamat ammendav juhend keevituse valdkonnas. Selle raamatu autorid, Viktor Samuilovitš Tšernjak ja Konstantin Pavlovitš Voštšanov, on valdkonna asjatundjad, kes toovad lugejateni ulatusliku teabe ja juhised keevitamise kohta.

Keevitamine on oluline oskus mitmesugustes tööstusharudes, alates ehitusest ja metallitöötlemisest kuni masinaehituseni. Raamat katab kõiki aspekte, mida keevitaja peab teadma ja mõistma, sealhulgas erinevad keevitusprotseduurid, tehnoloogiad ja materjalid. Lisaks sellele tutvustatakse kaasaegseid keevitusseadmeid ja nende kasutamist.

Raamat on suurepärane ressurss nii algajatele kui ka kogenud keevitajatele. See sisaldab praktilisi näpunäiteid, selgitusi ja illustreerivaid pilte, mis aitavad lugejatel mõista keevitamise põhimõtteid ja rakendusi. Olgu teie huvi seotud hobikeevitamise, ehitusprojektide või tööstuslike rakendustega, see raamat on teie jaoks asendamatuks juhendiks.

Keevitaja käsiraamat on selge ja arusaadav allikas, mis aitab lugejatel omandada vajalikud oskused ja teadmised, et olla edukas keevitaja ja saavutada suurepäraseid tulemusi igasugustes keevitusprojektides.

Lisainfo

Kaal 0,388 kg
Mõõtmed 17 × 12 × 3 cm
Autor

,

Formaat

Kõvakaaneline

Ilmumisaasta

1964

Keel

Kirjastus

Lehekülede arv

624

Seisukord

Hea

Ostukorv