1000 soovitust ja ideed

1000 soovitust ja ideed on praktiline käsiraamat, mis pakub rohkelt nõuandeid ja nippe igapäevaelu eri valdkondades – alates toiduvalmistamisest ja kodu koristamisest kuni laste kasvatamise ja aiatöödeni. See raamat on asendamatu abimees igas kodus, pakkudes lahendusi ja ideid, mis muudavad elu lihtsamaks ja nauditavamaks.

10,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 10 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Turvalised maksed!
  • 14 päeva tagastusõigus!
Tootekood: 301170 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Elu on täis ootamatusi ja väljakutseid, olgu selleks siis plekk valgel särgil, õhtusöögiideede puudumine või vajadus leida tõhus ja looduslik viis aia kahjurite tõrjumiseks. 1000 soovitust ja ideed on loodud selleks, et pakkuda lihtsaid, kuid geniaalseid lahendusi igapäevaelu väikestele ja suurtele probleemidele.

Raamat on jagatud selgeteks jaotisteks, mis teevad vajaliku info leidmise kiireks ja lihtsaks. Iga soovitus on nummerdatud, muutes raamatu sirvimise ja konkreetse nõuande leidmise veelgi mugavamaks. Toiduvalmistamise nõuanded ulatuvad lihtsatest retseptidest kuni köögiviljade õige säilitamiseni, pakkudes väärtuslikku teavet nii algajatele kokkadele kui ka kogenud gurmaanidele. Kodu koristamise ja organiseerimise peatükid jagavad tarkusi, kuidas hoida oma eluruumid puhtad ja korras vähima vaevaga.

Laste kasvatamine ja loomade eest hoolitsemine on samuti raamatus laialt käsitletud teemad, pakkudes vanematele ja lemmikloomaomanikele kasulikke nõuandeid ja mõtisklusi. Aiatööde ja tervise peatükid toovad esile looduslähedased ja jätkusuutlikud lahendused, mis aitavad hoida nii enda kui oma keskkonna tervist.

1000 soovitust ja ideed on rohkem kui lihtsalt nõuanderaamat; see on inspiratsiooniallikas, mis õpetab, kuidas teha elu paremaks, tervislikumaks ja õnnelikumaks. Olgu teil vaja parandada kodu, korraldada pereelu või lihtsalt nautida igapäevaseid tegevusi, leiate siit hulgaliselt ideid ja inspiratsiooni, et iga päev oleks täis avastamisrõõmu ja loovaid lahendusi.

Lisainfo

Kaal 0,293 kg
Mõõtmed 17,5 × 17,5 × 1,5 cm
Autor

Formaat

Kõvakaaneline

Ilmumisaasta

2006

Keel

Kirjastus

Lehekülede arv

135

Sari

ISBN

9949141257

Seisukord

Hea

Tüüp

Kasutatud raamat

Tarneaeg

1-3 Tööpäeva

Ladu

R1

Ostukorv