Traktorite diagnoosimine

Traktorite diagnoosimine on praktiline juhend kõigile, kes on seotud traktorite diagnoosimise, hooldamise ja remondiga. Raamat tutvustab diagnoositehnika põhialuseid ning konkreetseid meetodeid ja vahendeid, mis aitavad tuvastada traktorite tehnilisi probleeme ja parandada nende toimivust. See on asendamatu käsiraamat diagnoosimehaanikutele ja teistele spetsialistidele, kes tegelevad traktorite tehnilise ekspluateerimise ja hooldusega.

11,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 11 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 300273 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Traktorite diagnoosimine on kõigile traktoritega seotud spetsialistidele, diagnoosimehaanikutele ja põllumajandustehnika huvilistele suunatud praktiline juhend, mis pakub põhjalikku teavet traktorite diagnoosimise, hooldamise ja remondiga seotud teemadel. Raamat tutvustab diagnoositehnika aluseid ning annab ülevaate erinevatest diagnoosimismeetoditest ja -vahenditest, mida saab kasutada traktorite tehniliste probleemide tuvastamiseks ja parandamiseks.

Lisaks konkreetsete diagnoosimismeetodite ja -vahendite käsitlemisele selgitab raamat ka diagnoosimise korralduspõhimõtteid ning nende seoseid traktorite hoolduse ja remondiga. See aitab lugeda mõista, kuidas traktorite tehniline ekspluateerimine ja hooldus on seotud diagnoosimisprotsessiga ning kuidas need elemendid omavahel kokku mängivad.

Traktorite diagnoosimine on kavandatud praktiliseks käsiraamatuks, mis pakub kasulikke juhiseid ja teadmisi kõigile, kes tegelevad traktorite diagnoosimise, tehnilise ekspluateerimise ja remondiga. Raamat toimib olulise abivahendina, mis aitab hoida traktorid optimaalses töökorras ning tagada nende pikaajaline ja tõrgeteta toimimine. Ivo Jansikene on koostanud selle raamatu spetsialistide jaoks, et nad saaksid oma töös olla tõhusad ja professionaalsed.

Lisainfo

Kaal 0,232 kg
Mõõtmed 21 × 13,5 × 1,5 cm
Autor

Formaat

Kõvakaaneline

Ilmumisaasta

1982

Keel

Kirjastus

Lehekülgede arv

215

Seisukord

Hea

Ostukorv