Paleotoitumine muutub järjest populaarsemaks. Nende toitude põhjal, mida meie küttidest-korilastest esivanemad sõid, on paleotoitumist seostatud mitme tervisele kasuliku mõjuga – näiteks vähendab see diabeedi, autoimmuunhaiguste, vähi ja neurodegeneratiivsete haiguste esinemissagedust. Kuigi tihti peetakse parimaks taimetoitu – loomset toitu loetakse aga tervisele kahjulikuks –, sisaldavad paljud tavaliselt supertoitudeks peetavad toiduained, näiteks soja ning kõrge glükeemilise indeksiga puu- ja kaunviljad, antitoitaineid ja allergeene ning organism ei suuda neid tõhusalt omastada.
Paleoekspert ja holistilise toitumise nõustaja Heather Connell toob teieni 50 paleo-supertoitu – alustades vabast loodusest püütud lõhe ja kohalikul karjamaal kasvatatud veise lihaga ning lõpetades superrasvadega, nagu näiteks kookosõli. Iga peatüki juures on ka retsept, mille järgi saate valmistada supertoiduaineid sisaldava hõrgu roa. „Paleo-supertoidud“ on asendamatu teejuht, mis aitab teil võtta esivanemate elustiilist parim.