Vikerkaare värvid

Vikerkaare värvid: Lennart Meri elu sõprade pilgu läbi on haarav ja emotsionaalne pilk Eesti endise presidendi Lennart Meri elule erinevate inimeste vaatenurgast. Raamatus esitletakse Lennart Meri erinevaid eluperioode, alates tema noorusest kuni presidendiks saamiseni, kõik sõprade, kolleegide ja lähemate abiliste silmade läbi.

12,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 12 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!

Kirjeldus

Vikerkaare värvid: Lennart Meri elu sõprade pilgu läbi 2017 / Kulle Raig

Vikerkaare värvid: Lennart Meri elu sõprade pilgu läbi on sügavamõtteline raamat, mis annab lugejatele ainulaadse võimaluse heita pilk Eesti endise presidendi Lennart Meri elule tema sõprade, kolleegide ja lähemate abiliste pilgu läbi. See raamat käsitleb Lennart Meri erinevaid eluperioode ja pakub võimaluse mõista teda tundlikuma ja isiklikuma nurga alt.

Autor Kulle Raig on lühidalt kokku võtnud, kuidas Lennart Merist sai Eesti iseseisvusmõtte kandja, poliitiline mõjutaja ning lõpuks president. Raamat sukeldub Meri eluloo erinevatesse aspektidesse, sealhulgas tema noorukiea seiklustesse, kultuurilisse panusesse ja poliitilistesse saavutustesse.

Vikerkaare värvid ei ole lihtsalt elulugu, vaid see on lugu sõprusest, pühendumisest ja erakordsest inimesest, kes mängis olulist rolli Eesti ajaloos. Raamat annab lugejatele intiimse ja isikliku vaate Lennart Meri ellu ning aitab mõista tema keerulist, kuid inspireerivat teekonda.

See raamat on sobilik kõigile, kes on huvitatud Eesti ajaloost, poliitikast ja kultuurist ning soovivad mõista ühe silmapaistva isiksuse elu erinevaid tahke. Vikerkaare värvid avab ukse Lennart Meri maailma ja laseb lugejatel näha teda tema sõprade silmade läbi.

Lisainfo

Kaal 0,37 kg
Mõõtmed 21,5 × 15 × 1,5 cm
Autor

Formaat

Kõvakaaneline

Ilmumisaasta

2017

Keel

Kirjastus

Lehekülgede arv

190

Sari

Ostukorv