Raadioseadmete üksikosad

Raadioseadmete üksikosad on praktiline käsiraamat, mis sisaldab üksikasjalikke andmeid raadioseadmete aktiivelementide ja passiivelementide kohta. Raamat selgitab nende elementide ehitust ja talitlusi, aidates lugejatel mõista nende kasutamist raadiotehnoloogias.

20,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 20 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 300435 Kategooriad: , , ,

Kirjeldus

Lembit Abo raamat Raadioseadmete üksikosad on väärtuslik ressurss kõigile, kes on seotud raadiotehnoloogiaga ja soovivad mõista raadioseadmete erinevate komponentide toimimist. Raamat sisaldab üksikasjalikke andmeid raadioseadmete aktiivelementide ja passiivelementide kohta, nagu mitmesugused pooljuht- ja elektrovaakumseadised.

Käsiraamat selgitab nende elementide ehitust ja talitlusi nii, et lugejad saaksid mõista nende kasutamist raadiotehnoloogias. Raamat annab praktilisi juhiseid ja teavet, mis on vajalikud raadioseadmete komponentide tundmaõppimiseks ja nende õige kasutamise tagamiseks.

Raadioseadmete üksikosad on suurepärane abivahend nii raadiotehnoloogia õppijatele kui ka neile, kes töötavad raadioteaduses ja soovivad mõista raadioseadmete sisemist toimimist. Raamat pakub põhjalikku ülevaadet raadiotehnoloogia komponentidest ning aitab lugejatel omandada praktilisi oskusi raadioseadmetega seotud valdkonnas.

Lisainfo

Kaal 0,505 kg
Mõõtmed 21 × 15 × 2 cm
Autor

Formaat

Kõvakaaneline

Ilmumisaasta

1981

Keel

Kirjastus

Lehekülede arv

383

Seisukord

Väga hea

Ostukorv