Jalavägi ründab

Erwin Rommeli „Jalavägi ründab” on ajatu õpik Esimese maailmasõja jalaväetaktikast, kus noor ohvitser jagab oma vahetuid kogemusi ja taktikalisi analüüse läbi mitmete lahingute. Teos pakub haruldast pilguheitu tolleaegse sõjapidamise reaalsustesse ja jalaväe kesksele rollile selles ajaloolises konfliktis.

28,00 

Laost otsas

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 400297 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Jalavägi ründab elamus ja kogemus / Erwin Rommel „Jalavägi ründab” avab lugejale noore jalaväeohvitseri Erwin Rommeli tormilise teekonna Esimese maailmasõja lahinguväljadel. Ilmudes esmakordselt 1937. aastal, peegeldab see teos Rommeli vahetut kogemust ja taktikalisi õppetunde, mis on ajas vastu pidanud, olles tänaseni hinnatud jalaväelahingu õpik.

Rommel, kes sündis 1891. aastal Württembergis ja astus sõjaväkke noorelt, 19-aastasena, tõusis kiiresti auastmetes, juhtides oma üksusi mitmetes määravates lahingutes Läänerindel ja Alpides, enne kui liikus edasi kõrgematele ametikohtadele. Tema detailirohked kirjeldused ja analüüsid toovad esile sõja karmid reaalsused ja jalaväe rolli selles ajaloolises konfliktis, pakkudes hindamatut vaatenurka sõjapidamise kunstile.

Lisainfo

Kaal 0,592 kg
Mõõtmed 22 × 15 × 2,5 cm
Autor

Formaat

Kõvakaaneline

Ilmumisaasta

2012

Keel

Kirjastus

ISBN

9789949271535

Ostukorv