Resilience: Why things bounce back 2012 / Andrew Zolli, Ann Marie Healy

Resilience: Why Things Bounce Back avab uksed uuele maailma mõistmise viisile, mis toob esile huvitavaid perspektiive ettevõtetele, majandustele, ühiskondadele ja kogu planeedile. Autor Andrew Zolli uurib, mis paneb ühe süsteemi kokku varisema, samas kui teine suudab taastuda, ning uurib võimalusi paremate põrutussummutajate loomiseks nii endale kui ka laiemalt ühiskonnale.

24,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 24 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 300059 Kategooria:

Kirjeldus

Elu on täis ootamatuid pöördeid ja katsumusi ning selleks, et meie maailm püsiks tasakaalus, on vaja vastupidavust. Resilience: Why Things Bounce Back avab uksed uuele viisile maailma mõista, viies lugejad põnevale teekonnale süsteemide vastupidavuse maailma. Autor Andrew Zolli toob välja, miks üks süsteem võib kokku variseda, samal ajal kui teine suudab taastuda ning mida me saame teha, et luua paremaid šokisummutajaid, nii iseendale, kogukondadele, majandustele kui ka kogu planeedile.

Raamat viib lugejad rännakule üle maailma, alustades korallriffidest Palau saartel ja liikudes Palestiina tänavatele. Autorid jagavad esmalt käesolevat teavet läbimurdelistest teadusavastustest, uuenduslikest sotsiaalsetest ja ökoloogilistest lahendustest ning olulistest uutest lähenemistest vastupidavama maailma ehitamiseks. Nad selgitavad, kuidas see uus vastupidavuse kontseptsioon võib olla võimas prisma, mille kaudu hinnata suuri küsimusi alates äriplaanimisest kuni sotsiaalse arengu, linnaplaneerimise ja rahvusliku energiatagatiste kaitse väljakutseteni – küsimusi, mis mõjutavad meid kõiki.

Resilience on provokatiivne ja silmaringi laiendav teos, mis valgustab, miks mõned süsteemid, inimesed ja kogukonnad häirete ees lagunevad ning kuidas nad suudavad õppida tagasi põrkama. See raamat pakub lugejatele võimsa uue vaatenurga, mis võib muuta nende arusaama maailmast ning inspireerida mõtlema selle üle, kuidas me saame kõik olla vastupidavamad ja valmis keeruliste olukordadega toime tulema. Resilience on raamat, mis kutsub meid üles mõistma, kuidas asjad taastuvad, ning õpetab meile, kuidas ka meie ise saame õppida põrkama tagasi, kui meie elu teedel on katsumusi ja raskusi.

Lisainfo

Kaal 0,5 kg
Mõõtmed 23,8 × 16 × 3 cm
Autor

,

Formaat

Kõvakaaneline

Ilmumisaasta

2012

Keel

Kirjastus

Lehekülgede arv

323

Seisukord

Väga hea

Ostukorv