Hoidistamine
Käepärane raamat tutvustab toiduainete säilitamist ja sisaldab rohkelt retsepte.
4,00 €
Availability: 1 laos
Laos
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!
- Lao toodetel - Kiire tarne!
- Osta kohe, Maksa uuel kuul - alates 55€ tellimusest!
- 14 päeva tagastusõigus!
- Turvalised maksed!
Kirjeldus
Sisukord:
Toiduainete riknemine
– Toiduainete riknemise põhjustajad
– Kuidas hoidiste riknemist vältida?
– Mida teha riknenud hoidistega
Hoidiste valmistamisvahendid
– Hoidiste valmistamiseks vajalikud keedunõud
– Hoidiste valmistamiseks vajalikud töövahendid
– Hoidiste säilitamiseks vajalikud nõud ja sulgemisvahendid
– Hoidiste säilitusnõude hooldamine ja pesemine
Toiduainete hoiuruumid
Toiduainete säilitamisviisid
– Säilitamine füüsikaliste võtetega
– Säilitamine konserveerivate ainetega
– Bioloogiline säilitamine
Marja, puu- ja köögiviljahoidiste valmistamisviisid
– Mahlad
– Mehud
– Kompotid
– Püreed
– Võided
– Marmelaadid
– Keedised
– Sukaadid ehk suhkurdatud marjad, puu- ja köögiviljad
– Pastöriseeritud keedised
– Džemmid
– Tarretised
– Siirupid
– Toorhoidised
– Kuivatamine
– Sügavkülmutamine
– Blanšeerimine
– Kupatamine
– Soolamine
– Marineerimine
– Hapendamine
Marja-, puuvilja- ja rabarberihoidised
Köögiviljade ja kartulite värskelt säilitamine
– Kapsaste värskelt säilitamine
– Juurviljade värskelt säilitamine
– Viliköögiviljade värskelt säilitamine
– Kartulite säilitamine
Köögiviljahoidised
– Köögiviljade hapendamine
– Köögiviljade soolamine
– Köögiviljade kuivatamine
– Köögiviljade sügavkülmutamine
– Steriliseeritud köögiviljahoidised
– Köögiviljade marineerimine
– Tomatihoidised
– Muid köögiviljahoidiseid
– Segahoidised köögiviljadest
Liha säilitamine
– Liha tapajärgne töötlemine
– Liha lühiajaline säilitamine
– Liha sügavkülmutamine
– Liha soolamine
– Liha suitsutamine
– Steriliseeritud lihahoidised
Kalade säilitamine
– Kalade puhastamine
– Kalade lühiajaline säilitamine
– Kalade sügavkülmutamine
– Kalade soolamine
– Kalade suitsutamine
– Steriliseeritud kalahoidised
Steriliseeritud hoidiste järelkontroll
Seente säilitamine
– Seente soolamine
– Seente marineerimine
– Seente hapendamine
– Seente steriliseerimine
– Seente kuivatamine
Toote andmed
- Autor: Elle Reeder
- Formaat: Pehmekaaneline
- Ilmumisaasta: 1993
- Keel: Eesti
- Kirjastus: Valgus
- Lehekülgede arv: 173
- Sari: -
- ISBN: -
- Seisukord: Halb
- Tüüp: Kasutatud raamatud
- Tarneaeg: 1-3 Tööpäeva
- Ladu: R2