-30%

Hoidistamine

Käepärane raamat tutvustab toiduainete säilitamist ja sisaldab rohkelt retsepte.

Algne hind oli: 4,00 €.Current price is: 2,80 €.

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 2 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Osta kohe, Maksa uuel kuul - alates 55€ tellimusest!
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 302093 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Sisukord:
Toiduainete riknemine
– Toiduainete riknemise põhjustajad
– Kuidas hoidiste riknemist vältida?
– Mida teha riknenud hoidistega
Hoidiste valmistamisvahendid
– Hoidiste valmistamiseks vajalikud keedunõud
– Hoidiste valmistamiseks vajalikud töövahendid
– Hoidiste säilitamiseks vajalikud nõud ja sulgemisvahendid
– Hoidiste säilitusnõude hooldamine ja pesemine
Toiduainete hoiuruumid
Toiduainete säilitamisviisid
– Säilitamine füüsikaliste võtetega
– Säilitamine konserveerivate ainetega
– Bioloogiline säilitamine
Marja, puu- ja köögiviljahoidiste valmistamisviisid
– Mahlad
– Mehud
– Kompotid
– Püreed
– Võided
– Marmelaadid
– Keedised
– Sukaadid ehk suhkurdatud marjad, puu- ja köögiviljad
– Pastöriseeritud keedised
– Džemmid
– Tarretised
– Siirupid
– Toorhoidised
– Kuivatamine
– Sügavkülmutamine
– Blanšeerimine
– Kupatamine
– Soolamine
– Marineerimine
– Hapendamine
Marja-, puuvilja- ja rabarberihoidised
Köögiviljade ja kartulite värskelt säilitamine
– Kapsaste värskelt säilitamine
– Juurviljade värskelt säilitamine
– Viliköögiviljade värskelt säilitamine
– Kartulite säilitamine
Köögiviljahoidised
– Köögiviljade hapendamine
– Köögiviljade soolamine
– Köögiviljade kuivatamine
– Köögiviljade sügavkülmutamine
– Steriliseeritud köögiviljahoidised
– Köögiviljade marineerimine
– Tomatihoidised
– Muid köögiviljahoidiseid
– Segahoidised köögiviljadest
Liha säilitamine
– Liha tapajärgne töötlemine
– Liha lühiajaline säilitamine
– Liha sügavkülmutamine
– Liha soolamine
– Liha suitsutamine
– Steriliseeritud lihahoidised
Kalade säilitamine
– Kalade puhastamine
– Kalade lühiajaline säilitamine
– Kalade sügavkülmutamine
– Kalade soolamine
– Kalade suitsutamine
– Steriliseeritud kalahoidised
Steriliseeritud hoidiste järelkontroll
Seente säilitamine
– Seente soolamine
– Seente marineerimine
– Seente hapendamine
– Seente steriliseerimine
– Seente kuivatamine

Lisainfo

Mõõtmed 21 cm
Autor

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

1993

Keel

Kirjastus

Lehekülgede arv

173

Sari

ISBN

Seisukord

Halb

Tüüp

Kasutatud raamatud

Tarneaeg

1-3 Tööpäeva

Ladu

R2

Ostukorv