1234 fakti, mis võtavad su sõnatuks

234 fakti, mis võtavad su sõnatuks on põnev kogumik uskumatuid, kuid tõestisündinud fakte, mis laiendavad sinu maailmapilti ja panevad sind imestama. Avasta uskumatu tõde mesilaste lennuvõimest, Taani ebatavalisest vanglapoliitikast ja paljust muust. See raamat on täiuslik lugemine neile, kes naudivad maailma kummalisemate nurkade uurimist.

20,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 20 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Turvalised maksed!
  • 14 päeva tagastusõigus!
Tootekood: 400418 Kategooriad: ,

Kirjeldus

John Lloyd, John Mitchinson ja James Harkin on kokku pannud raamatu, mis on täis hämmastavaid ja ootamatuid fakte – 234 fakti, mis võtavad su sõnatuks. See kogumik viib sind rännakule läbi maailma kõige veidramate, põnevamate ja uskumatute tõdede. Kas oled kunagi mõelnud, kuidas mesilased suudavad lennata kõrgemale kui Mount Everest? Või miks Taani vajab vangide importimist? See raamat ei jäta kedagi külmaks, pakkudes teadmisi, mis on sama meelelahutuslikud kui ka harivad.

Iga lehekülg toob esile fakti, mis paneb sind kahtlema kõiges, mida arvasid teadvat. Tegemist pole lihtsalt triviaalse teabega; need faktid avardavad su silmaringi ja näitavad, kui uskumatu ja mitmekesine on maailm meie ümber. Raamatus on faktid, mis kõditavad naljasoont, aga ka sellised, mis panevad sind sügavalt järele mõtlema.

„234 fakti, mis võtavad su sõnatuks“ on ideaalne raamat uudishimulikele meeltele, kes ei väsi kunagi õppimast uusi asju, ükskõik kui kummalised või uskumatud need ka poleks. See on suurepärane kingiidee sõbrale, pereliikmele või kolleegile, kes hindab maailma mitmekesisust ja armastab avastada selle veidramat poolt. Varusta end uute vestlusteemadega pidudel või perekondlike koosviibimiste ajal ja jaga teadmisi, mis on garanteeritult üllatavad ja meeldejäävad. „234 fakti, mis võtavad su sõnatuks“ ei ole lihtsalt raamat; see on avastusretk läbi maailma kõige intrigeerivamate tõdede.

Lisainfo

Kaal 0,183 kg
Mõõtmed 20,5 × 14 × 1,5 cm
Autor

, ,

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

2018

Keel

Kirjastus

Lehekülgede arv

189

Sari

ISBN

9.78995E+12

Tüüp

Uus raamat

Tarneaeg

1-3 Tööpäeva

Ladu

1

Ostukorv