X-generatsioon : lood kiirenduskultuurile

Douglas Couplandi X-generatsioon: lood kiirenduskultuurile on läbimurdeteos, mis kujutab endast põlvkonna portreed, kes on kaotanud oma ideaalid ja tulevikuperspektiivi. Teos jutustab kolme California kõrbes elava sõbra lugusid, kelle elamused ja jutustused peegeldavad laiema ühiskonna seisundeid ja väljakutseid. Raamatu pehme ja armastusväärne toon tegeleb pinnapealsuse sügavustega , uurides elu tähendust ja eesmärki ajal, mil ajaloolised sündmused näivad olevat seisakus.

10,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 10 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 301327 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

X-generatsioon: lood kiirenduskultuurile on Kanada kirjaniku Douglas Couplandi tuntuim teos, mis käsitleb X-generatsiooni – inimesi, kelle sünniaastad jäävad vahemikku 1960 kuni 1980. See romaan on omamoodi kultuuriline manifest, mis uurib ja defineerib seda põlvkonda, kes on kasvanud üles globaliseerumise, majanduslike muutuste ja tehnoloogilise innovatsiooni kiirenes tempos.

Romaan keskendub kolmele sõbrale, kes elavad äraolevalt California kõrbes, püüdes leida oma kohta maailmas, mis tundub sageli tähenduseta ja ülekoormatud modernsetest muinasjuttudest. Nende lood, mida nad jagavad, moodustavad raamatu südame ja on vahendiks, mille kaudu Coupland avab nende isiksuste, unistuste ja hirmude kihte.

Couplandi kirjutamisstiilis on tunda nii irooniat kui ka sümpaatiat tema tegelaste vastu, mida toetab tema võime tabavalt edasi anda nende sisemisi konflikte ja välist sotsiaalset survet. Autor ei püüa pakkuda suuri dramaatilisi pöördeid, vaid keskendub hoopis igapäevastele hetkedele ja nendevahelistele suhetele, mis on täis tähendusrikkaid ja mõtlemapanevaid dialooge.

X-generatsioon pole mitte ainult lugu kolmest sõbrast; see on ka peegeldus ajastust, mis on oluline mõistmaks tänapäeva ühiskondlikke ja kultuurilisi dilemmasid. Coupland käsitleb oma teoses peenelt generatsioonilisi erinevusi, tehnoloogia mõju inimsuhetele ja isikliku identiteedi otsinguid ajastul, kus traditsioonilised väärtused ja normid on pidevas muutumises.

Lugejate jaoks, kes soovivad süveneda X-generatsiooni kogemusse ja mõista paremini selle põlvkonna vaateid ja väljakutseid, on Douglas Couplandi X-generatsioon: lood kiirenduskultuurile kahtlemata oluline ja kaasahaarav lugemine.

NB! tegemist on endise raamatukogu köitega

Lisainfo

Kaal 0,28 kg
Mõõtmed 21 × 16 × 1,5 cm
Autor

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

2005

Keel

Kirjastus

Lehekülede arv

214

Sari

ISBN

9985963210

Seisukord

Hea

Tüüp

Kasutatud raamat

Tarneaeg

1-3 Tööpäeva

Ladu

R1

Ostukorv