Aatomiku juhtumused

Vladimir Beekmani raamat Aatomiku juhtumused on tänapäevateemaline muinasjutu-diloogia, mis koosneb kahest põnevasse ja seikluslikku palast: Aatomik ja Aatomik ja Küberneetiline Karu . Raamat on kirjutatud lihtsas ja ladusas keeles ning sisaldab õpetlikke momente, olles samal ajal kaasahaarav lugemine lastele. Vladimir Beekman tõestab taas oma oskust olla lastele tark ja inspireeriv kaaslane.

3,50 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 3 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 301216 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Vladimir Beekmani raamat Aatomiku juhtumused on põnev ja kaasahaarav muinasjutu-diloogia, mis sobib suurepäraselt lastele. Raamat sisaldab kahte lugu: Aatomik ja Aatomik ja Küberneetiline Karu , mis mõlemad viivad lugeja põnevale teekonnale tänapäevase teema ja seiklustega.

Aatomiku juhtumused on kirjutatud lihtsas ja ladusas keeles, mis muudab selle lugemise lapsele hõlpsaks ja nauditavaks. Raamatus leidub ka õpetlikke hetki, mis innustavad lapsi mõtlema ja õppima uusi asju maailma kohta.

Vladimir Beekman, tuntud teaduse propageerijana lastekirjanduses, toob oma raamatuga esile teaduse ja seikluste võlu ning julgustab lapsi avastama maailma erinevaid tahke. Tema oskus olla lastele tark ja inspireeriv kaaslane on tõestatud korduvalt ning Aatomiku juhtumused on sellele veel üheks näiteks.

Raamat pakub lugejatele põnevat ja kaasahaaravat lugemiselamust ning jääb meelde kui õpetlik ja inspireeriv lugu täis seiklusi ja avastusi. Aatomiku juhtumused on suurepärane valik lastele, kes armastavad seiklusi ja põnevust ning kes soovivad avastada maailma uusi tahke.

Kui otsid põnevat ja õpetlikku lugemist lastele, siis on Vladimir Beekmani Aatomiku juhtumused just see raamat, mida peaksid lugema. Osta see raamat juba täna ja sukeldu põnevasse maailma täis seiklusi ja avastusi!

Lisainfo

Kaal 0,144 kg
Mõõtmed 24 × 17 × 1 cm
Autor

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

1988

Keel

Kirjastus

Lehekülede arv

60

Sari

ISBN

Seisukord

Hea

Tüüp

Kasutatud raamat

Tarneaeg

1-3 Tööpäeva

Ladu

R1

Ostukorv