Rohumaataimede tõusmed

Rohumaataimede tõusmed: liblikõielised ja rohundid, autoriks Heljo Krall, on teos, mis pakub põhjalikku ülevaadet looduslikel ja kultuurohumaadel kasvavatest liblikõielistest ja rohunditest. Raamat sisaldab nende taimede tõusmete määraja ja liikide kirjeldusi idulehtede ja esilehtede staadiumis. Lisaks on toodud teave liikide bioloogia, ökoloogia ja majandusliku tähtsuse kohta. Raamat sisaldab 200 liigi jooniseid ja on suunatud põllumajandusspetsialistidele, agronoomidele, taimekatsetöötajatele, bioloogidele, õpetajatele, üliõpilastele ja loodushuvilistele.

12,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 12 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 301058 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Heljo Kralli Rohumaataimede tõusmed: liblikõielised ja rohundid on hindamatu teatmik neile, kes tegelevad põllumajanduse, taimekasvatuse ja loodusteadustega. Raamat keskendub rohumaataimede, eriti liblikõieliste ja rohundite, varasele arengujärgule, pakkudes üksikasjalikke kirjeldusi nende idulehtede ja esilehtede staadiumitest.

Iga käsitletava liigi puhul annab autor üksikasjalikku teavet selle bioloogiliste ja ökoloogiliste omaduste kohta, samuti majandusliku tähtsuse üle. See informatsioon on oluline agronoomidele ja teistele põllumajandustöötajatele, aidates neil mõista taimede rolli ökosüsteemis ja nende kasutamist põllumajanduspraktikas.

Raamatu oluliseks osaks on 200 liigi joonised, mis aitavad lugejatel taimi visuaalselt tuvastada ja eristada. Need joonised on kasulikud nii professionaalidele kui ka harrastusteadlastele ja loodushuvilistele, kes soovivad rohumaataimi paremini tundma õppida.

Rohumaataimede tõusmed: liblikõielised ja rohundid on suunatud laiale lugejaskonnale, sealhulgas bioloogidele, taimekatsetöötajatele, õpetajatele ja üliõpilastele. See on väärtuslik ressurss igale loodushuvilisele, kes soovib süvendada oma teadmisi rohumaataimedest ja nende olulisusest meie ökosüsteemides.

Kokkuvõttes on Heljo Kralli raamat oluline ja kasulik teatmik, mis aitab kaasa rohumaataimede mõistmisele ja nende rolli hindamisele nii looduslikes kui ka majanduslikes kontekstides.

Lisainfo

Kaal 0,274 kg
Mõõtmed 22 × 15 × 1,5 cm
Autor

Formaat

Kõvakaaneline

Ilmumisaasta

1973

Keel

Kirjastus

Lehekülede arv

196

Sari

ISBN

Seisukord

Rahuldav

Tüüp

Kasutatud raamat

Tarneaeg

1-3 Tööpäeva

Ladu

R2

Ostukorv