My Estonia 2

My Estonia 2: Berry Junkies, Nordic Elves, and Real Estate Fever on Justin Petrone’i autobiograafiline teos, mis käsitleb tema elu ja kohanemist Eestis 2003. aastal, ajal mil riik oli suurte muutuste lävel – Euroopa Liiduga liitumise hääletus, lääneliku tarbimiskultuuri torm ja kinnisvarabuum. Raamat uurib autori isiklikke dilemmasid noore abikaasa ja tulevase isana, samal ajal kui ta võluv Põhja-Euroopa maa ja selle elanikud esitavad talle väljakutseid. Petrone’i jutustus pakub sügavat sissevaadet Eesti ühiskonda sel kriitilisel ajal ning tema enda sisemistesse võitlustesse ja eneseotsingutesse.

8,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 8 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 301037 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Justin Petrone’i My Estonia 2: Berry Junkies, Nordic Elves, and Real Estate Fever jätkab autori isiklikku lugu, mis algas esimeses osas My Estonia. See teine raamat süveneb veelgi Petrone’i kogemustesse Eestis, eriti 2003. aastal, mis oli märkimisväärne aeg nii tema isiklikus elus kui ka Eesti riigi ajaloos. Liitumine Euroopa Liiduga, intensiivistunud lääneliku tarbimiskultuuri pealetung ja kinnisvaraturu palavik olid muutmas väikest Balti riiki põhjalikult.

Petrone kirjeldab oma elu 23-aastase abikaasa ja tulevase isana, kes seisab silmitsi oma otsuste püsivuse ja tagajärgedega. Eesti, oma metsarahva ja raskesti ligipääsetavate elanikega, ning Petrone’i suur Itaalia-Ameerika perekond tõmbavad teda eri suundades, pannes proovile tema kohanemisvõime ja isiklikud veendumused.

Raamat pakub haruldast ja intiimset pilku Eesti ühiskonnaelule ajal, mil riik oli teelahkmel, otsustamas oma tulevikku Euroopas. Petrone’i terav ja humoorikas jutustamisviis toob esile Eesti kultuuri ainulaadsed aspektid, samuti väljakutsed ja rõõmud, mida kaasa toob elu võõras kultuuris.

My Estonia 2 on mitte ainult lugu Petrone’i isiklikest väljakutsetest ja kohanemisest, vaid ka sügavam mõtisklus saatuse ja vaba tahte üle. See on soe ja kaasahaarav lugemine, mis kõnetab nii neid, kes tunnevad huvi Eesti ja selle ajaloo vastu, kui ka lugejaid, kes hindavad isiklikke lugusid eneseleidmisest ja kultuuridevahelisest suhtlusest.

Lisainfo

Kaal 0,39 kg
Mõõtmed 19 × 13 × 2,5 cm
Autor

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

2011

Keel

Kirjastus

Lehekülede arv

352

Sari

ISBN

9789985999677

Seisukord

Rahuldav

Tüüp

Kasutatud raamat

Tarneaeg

1-3 Tööpäeva

Ladu

R1

Ostukorv