Automaatpillist lasergrammofonini

Heino Pedusaare Automaatpillist lasergrammofonini on haarav ja lõbus teekond helitehnika ajalukku, täis kurioosseid seiku ja muhedat huumorit, mis tutvustab heli edastamise ja salvestamise tehnika põnevaid arenguid.

4,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 4 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!

Kirjeldus

Automaatpillist lasergrammofonini / Heino Pedusaar

Heino Pedusaar viib lugeja haaravale ja üllatusrohkete pööretega teekonnale helitehnika arenguloo labürintidesse raamatus Automaatpillist lasergrammofonini . Siin sulanduvad tõelised lood ja meelelahutuslikud seigad, rikastatuna vanade trükiste mõnusate tsitaatidega, pakkudes lugejatele võluvat sissevaadet heli edastamise ja salvestamise tehnika pöörasesse maailma.

Raamat juhatab lugeja mööda tehnikasaavutuste keerulist rada, alustades muusikaautomaatidest ja fonograafidest ning liikudes läbi ajaloo grammofonide, magnetofonide ja lõpuks nüüdisaegse digitaaltehnoloogia maailma, lasergrammofonini.

Autor pakub vürtsikat kombinatsiooni tõestisündinud anekdootidest, põnevatest tehnikauudistest ja muhedast huumorist, mis muudab selle raamatu mitte ainult harivaks, vaid ka meelelahutuslikuks lugemiselamuseks. Automaatpillist lasergrammofonini on suunatud tehnikahuvilistele, kes naudivad lõbusat ja kaasahaaravat lugemist ning soovivad avastada helitehnika põnevaid tagamaid.

Lisainfo

Kaal 0,204 kg
Mõõtmed 20,5 × 15,5 × 1 cm
Autor

Formaat

Kõvakaaneline

Ilmumisaasta

1989

Keel

Kirjastus

Lehekülede arv

132

Sari

ISBN

Seisukord

Väga hea

Ostukorv