Järsk kurv ; Kadunud elavate keskel

Järsk kurv ühendab kaks põnevat romaani, mille peategelane uurija Kornilov on huvitatud kuriteo motiivist ning veendumusest, et kuriteod pole kohutavad, vaid inimeste valmidus nende sooritamiseks või nende vältimiseks.

3,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 3 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 300868 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Sergei Võssotski haarav romaan Järsk kurv viib lugeja põnevusjuttude maailma, kus uurija Kornilov sekkub kahe loo kaudu erinevatesse kuritegudesse. Tema tähelepanu on suunatud mitte ainult kuriteo enda, vaid ka selle motiivi ja põhjuste uurimisele. Ta usub, et kuriteod pole mitte niivõrd hukutavad kui inimesed, kes valmistuvad kuriteo sooritamiseks hirmust karistuse ees või vastupidi – jätavad selle sooritamata hirmust tagajärgede ees.

Romant Järsk kurv pakub lugejale kahe põneva loo kaudu sissevaadet uurija Kornilovi keerulistesse ja keerdkäikuderohketesse uurimistesse, kus lahendamist vajavad mitte ainult kuriteod, vaid ka inimeste psühholoogia ja emotsioonid. Võssotski suudab panna lugeja kaasa elama tegelaste mõttemaailma ja kahtlustesse ning loob kaasakiskuva pildi kuritegude taustal toimuvast.

Järsk kurv on põnevusjuttude kogumik, mis kisub kaasa keerukate uurimiste ja pidevalt areneva pingega, pakkudes lugejale haaravat lugemiselamust ning sügavamaid kaalutlusi kuritegude motiivide ja inimloomuse üle.

Lisainfo

Kaal 0,15 kg
Mõõtmed 21 × 13 × 1 cm
Autor

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

1989

Keel

Kirjastus

Lehekülede arv

206

Sari

ISBN

Seisukord

Hea

Ostukorv