-33%

Redivivus palub tuld

György Botond-Bolicsi Redivivus palub tuld viib lugeja põnevasse maailma, kus uurimine ja ulme põimuvad. See jälgib juurdlust pärast õnnetust instituudis ning seab kahtluse alla selle, kas juhtunu oli tõesti õnnetus või midagi enamat. Autor loob tiheda seose kriminaalromaani ja ulme vahel, tuues esile inimliku psüühika sügavuse.

Algne hind oli: 25,00 €.Current price is: 16,75 €.

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 16 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 300841 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

György Botond-Bolicsi Redivivus palub tuld haarab lugeja keerulise uurimise keskele, kui Bertalani päev saab ootamatu pöörde pärast instituudis toimunud õnnetust. Juurdlusametnik Telkes esitab küsimusi plahvatuse eelsete sündmuste kohta, püüdes selgitada välja, milliseid uurimisülesandeid Parragil oli ning millised olid tema tööd ja katsed enne õnnetust. Seejuures tekib kahtlus, kas tegemist oli tõepoolest juhusliku õnnetusega või peitub selles midagi sügavamat ja häirivamat.

Autor György Botond-Bolics on silmapaistev ungari ulmekirjanik, kelle loomingus põimuvad kriminaalromaani elemendid ning ulme, tuues esile inimliku psüühika keerdkäike. Raamat kujutab endast põnevat ja intrigeerivat uurimist, kus reaalsus ja fantaasia põimuvad, viies lugeja kaasaegsesse maailma, kus iga pööre toob välja uusi küsimusi ja seoseid.

Lisainfo

Kaal 0,17 kg
Mõõtmed 20 × 13 × 1 cm
Autor

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

1975

Keel

Kirjastus

Lehekülede arv

158

Sari

ISBN

Seisukord

Rahuldav

Ostukorv