800 parajuhtumit Eestis

800 parajuhtumit Eestis on Ilmar Soomere põnev raamat, mis toob lugejateni 800 erakordset ja mõistatuslikku sündmust ning paranähtust, mis on toimunud Eestis. Raamat uurib prohvetlikke nägemusi ja muid üleloomulikke juhtumeid, pakkudes põnevat ja mõtlemisainet.

10,00 

Laost otsas

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!

Kirjeldus

800 parajuhtumit Eestis on haarav raamat, mis uurib 800 erakordset sündmust ja paranähtust, mis on Eestis aset leidnud. Autor, Ilmar Soomere, toob lugejateni mitmesuguseid lugusid, mis käsitlevad prohvetlikke nägemusi, müstilisi sündmusi ja muid mõistatuslikke juhtumeid, mis on Eesti ajaloos esile tõusnud.

Raamatus leidub lugusid nii minevikust kui ka tänapäevast, ning need kõik on seotud ebatavaliste ja üleloomulike nähtustega. Lugejatel avaneb võimalus uurida ja mõista neid sündmusi, mis on sageli jäänud selgitamata ja mõistatuslikuks.

800 parajuhtumit Eestis ei ole ainult kogumik lugusid, vaid ka uurimus, mis püüab valgustada erinevate paranähtuste ja sündmuste tagamaid ning nende mõju Eesti kultuurile ja ajaloole. Raamat pakub lugejatele võimalust sukelduda müstilisse maailma ja kaaluda üleloomulike sündmuste olemust ning nende rolli meie ühiskonnas.

Kui olete huvitatud ebatavalistest sündmustest ja üleloomulikest nähtustest ning soovite teada saada, kuidas need on mõjutanud Eesti ajalugu, siis on 800 parajuhtumit Eestis raamat, mis pakub teile põnevat lugemist ja avardab teie maailmapilti.

Lisainfo

Kaal 0,106 kg
Mõõtmed 20,6 × 14,7 × 0,5 cm
Autor

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

1997

Keel

Kirjastus

Lehekülgede arv

77

Seisukord

Hea

Ostukorv