Rahvusvaheline haiguste ja tervisega seotud probleemide statistiline klassifikatsioon : RHK-10 : kümnes väljaanne : VI, VII, VIII peatükid

Rahvusvaheline haiguste klassifikatsioon, RHK-10 (1. osa) on oluline meditsiiniline raamat, mis sisaldab ametlikku rahvusvahelist klassifikatsiooni haiguste, vigastuste ja surmapõhjuste kohta. See on Maailma Tervishoiuorganisatsiooni (WHO) poolt välja antud ressurss ja tähtis vahend tervishoiu ja meditsiinistatistika valdkonnas.

14,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 14 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 300563 Kategooria:

Kirjeldus

Rahvusvaheline haiguste klassifikatsioon, RHK-10 (1. osa) on meditsiiniline teatmik, mis käsitleb ametlikku rahvusvahelist klassifikatsiooni haiguste, vigastuste ja surmapõhjuste kohta. See ressurss põhineb Maailma Tervishoiuorganisatsiooni (WHO) juhistel ja on mõeldud tervishoiutöötajatele, meditsiiniüliõpilastele ning kõigile, kes tegelevad haigestumuse ja surmaga seotud statistika kogumise ja analüüsiga.

RHK-10 asendab eelmist väljaannet RHK-9 ja on märkimisväärselt täiustatud ja täiendatud. See hõlmab laiemat valikut haigusi, vigastusi ja surmapõhjuseid ning sisaldab ka eelmise väljaande lisaklassifikatsioone. Raamat hõlmab haiguste ja vigastuste klassifikatsiooni (A00-Z99) ning pakub tervishoiutöötajatele ja õppeasutustele täiendavat ressurssi meditsiinilise diagnoosimise ja statistika jaoks.

Lisaks klassifikatsioonile sisaldab raamat ka kasvajate morfoloogia andmeid, statistika tabeliloetelu ja tähestikulist aineloendit, mis muudab selle oluliseks vahendiks meditsiinivaldkonnas. RHK-10 aitab standardiseerida ja ühtlustada haiguste ja vigastuste registreerimist ning seeläbi parandada tervishoiuandmete kvaliteeti ja võrreldavust nii riiklikul kui ka rahvusvahelisel tasandil. See on hindamatu ressurss kõigile, kes töötavad meditsiini ja tervishoiu valdkonnas ning on oluline osa meditsiinistatistika kogumisest ja

Lisainfo

Kaal 0,422 kg
Mõõtmed 25 × 17,5 × 1,5 cm
Autor

Formaat

Kõvakaaneline

Ilmumisaasta

1997

Keel

Kirjastus

Lehekülede arv

159

Seisukord

Hea

Ostukorv