K-PAX 2002 – Gene Brewer

K-PAX on Gene Breweri poolt kirjutatud romaan, mis keerleb ühe salapärase patsiendi ümber, kes väidab olevat pärit K-PAXI-nimeliselt planeedilt. Raamat jälgib tema viibimist vaimuhaiglas ning inimeste reaktsioone tema veenvatele juttudele ja ebamaisetele võimetele.

8,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 8 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 300025 Kategooria:

Kirjeldus

K-PAX on kaasahaarav romaan, mis viib lugeja vaimuhaiglasse, kus ilmub müstiline patsient nimega prot. Selle salapärase mehe väidetav päritolu paneb nii teised patsiendid kui ka haigla töötajad imestama, sest ta usub olevat K-PAXI-nimeliselt planeedilt. Kuid proti puhul on midagi ebatavalist – ta paistab olevat täiesti terve mõistusega, välja arvatud mõned ebamaiseks peetavad võimed.

Romaan jälgib proti lugu läbi teraapiavestluste ja selle kaudu jutustab ta oma elust K-PAXIL. Ta kirjeldab planeedi eluviisi, kultuuri ja keelt ning tema kirjeldused on nii veenvad, et osa haigla töötajaid hakkab teda uskuma.

Samal ajal üritavad arstid ja politsei välja selgitada proti päritolu ja nime ning avastada, kas tema lugu on tõeline või mitte. Ajaloo arenedes paljastuvad saladused ja lugeja saab endale esitada küsimuse, kas prot tõepoolest on pärit teiselt planeedilt või on tal hoopis maised seletused oma mõistatusele.

K-PAX on haarav ja mõtlik romaan, mis uurib identiteeti, inimloomuse müstilisust ning uskumist teispoolsesse. Raamat jäätab lugejale palju küsimusi ja avab ukse mõtisklustele.

Lisainfo

Kaal 0,21 kg
Mõõtmed 21,2 × 14 × 1,5 cm
Autor

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

2002

Keel

Kirjastus

Lehekülgede arv

191

Seisukord

Hea

Ostukorv