Seks ja skandaalid

“Seks ja skandaalid: Maailma põnevaimad armulood” on põnev ja kirev raamat, mis uurib kuulsate inimeste salajaseid armulugusid ja skandaale. Autor Varrak viskab pilgu mineviku ja tänapäeva tuntud isikute telgitagustesse, paljastades nende kirevad armuseiklused, inimlikud tragöödiad ning elu varjatumad küljed.

14,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 14 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!

Kirjeldus

“Seks ja skandaalid: Maailma põnevaimad armulood” on raamat, mis kutsutakse lugejaid avastama kuulsate inimeste salajast ja sageli väga dramaatilist armuelu. Autor Varrak viib meid rännakule mineviku ja tänapäeva tuntud isikute maailma, tuues päevavalgele nende pöörased armuseiklused, skandaalid ja elu varjatumad küljed.

Raamat toob lugejateni mitmete kuulsuste elulood, kaasa arvatud kuninglikud pereliikmed, poliitikud, filmitähed ja rokkstaarid. Need inimesed, kes muidu avalikkuse ees säravad ja auväärset elu elavad, on oma eraelus sattunud kirevatesse armulugudesse ja kiredesse, mis on tihtipeale toonud kaasa tõelisi skandaale.

Selles raamatus on juttu lugematutest tuntud inimestest, nagu Katariina Suur, Monaco printsess, Jim Morrison, Richard Nixon, Bill Clinton, Evita Perón ja paljudest teistest. Nad kõik on jätnud oma jälje ajalukku mitte ainult ametlike tegude ja saavutuste kaudu, vaid ka oma kirgede ja skandaalide tõttu.

“Seks ja skandaalid” on lummav ja haarav lugemine neile, kes on huvitatud kuulsate inimeste telgitagustest ning soovivad heita pilgu sellele, mis toimub avalikkuse eest varjatud ruumides. Raamat pakub põnevust, intriige ja võimalust mõista, et isegi kuulsused on inimesed, kellel on oma saladused ja kirglikud armulood. See on ajalooline ja kaasaegne ülevaade armastuse ja skandaalide pöörasest maailmast.

Lisainfo

Kaal 0,612 kg
Mõõtmed 25 × 17 × 2 cm
Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

2009

Keel

Kirjastus

Lehekülgede arv

367

ISBN

9789985318911

Ostukorv