Läänemaa Muuseumi toimetised IV

“Läänemaa muuseumi toimetised 4. osa” on mitmekülgne kogumik artikleid ja uurimusi, mis keskenduvad Läänemaa ajaloole ja kultuurile erinevatest vaatenurkadest. Raamatus käsitletakse mitmesuguseid teemasid, alates ajaloolistest uurimustest kuni mälestusteni Ungru mõisast. See raamat pakub huvitavaid lugusid ja teadmisi Läänemaa piirkonna mineviku ja tänapäeva kohta.

4,50 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 4 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 400140 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

“Läänemaa muuseumi toimetised 4. osa” on mitmekülgne kogumik uurimusi ja artikleid, mis käsitlevad Läänemaa piirkonna ajalugu ja kultuuri mitmest erinevast vaatenurgast. Raamatus esitatakse põhjalikke uurimusi erinevatel teemadel, mis on seotud Läänemaa ajaloo, arhitektuuri, kultuuri ja ühiskonnaga.

Raamatu artiklid käsitlevad mitmesuguseid teemasid, sealhulgas Haapsalu lossikiriku taastamist 18. sajandil, Vormsi saare metsade ajalugu, Lääne- ja Saaremaa trapetsiaalseid hauaplaate ning Haapsalu õigust kui allikat keskaja Liivimaa rahaajaloo uurimiseks. Samuti leidub raamatus uurimusi silmapaistvatest isikutest, nagu ehtemeister Johann Friedrich Baumann ja 1. Eesti polk Läänemaal 1917. aastal.

Lisaks ajaloolistele uurimustele puudutab raamat ka rannarootslaste ja Eesti Vabariigi eestistamiskampaaniat ning jagab mälestusi Ungru mõisast.

“Läänemaa muuseumi toimetised 4. osa” on suurepärane allikas neile, kes on huvitatud Läänemaa piirkonna ajaloost ja kultuuripärandist. See raamat pakub põnevaid lugusid ja teadmisi, mis aitavad paremini mõista selle piirkonna minevikku ja tänapäeva.

Lisainfo

Kaal 0,183 kg
Mõõtmed 21 × 15 × 1 cm
Autor

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

2000

Keel

Kirjastus

Lehekülgede arv

129

ISBN

9985913329

Ostukorv