Tomat aias ja köögis

Tomat aias ja köögis autoriteks Leopold Meensalu, Toivo Niiberg ja Väino Pallum, on põhjalik juhend tomatikasvatusest huvitatutele. Raamat käsitleb tomati päritolu, sortide valikut, agrotehnikat, kahjurite tõrjet, biokeemilist väärtust ja raviomadusi. Lisaks jagatakse retsepte tomatipõhiste toitude, mahlade, pastade, kastmete ja ketšupite valmistamiseks ning tomatihoidiste tegemiseks. See on ideaalne teos nii aednikule kui ka köögihuvilisele, pakkudes väärtuslikku teavet ja praktilisi nõuandeid tomati kasvatamisest kuni selle mitmekülgse kasutamiseni toiduvalmistamisel.

8,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 8 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Turvalised maksed!
  • 14 päeva tagastusõigus!
Tootekood: 301014 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Leopold Meensalu, Toivo Niibergi ja Väino Pallumi Tomat aias ja köögis on asendamatu allikas kõigile tomatikasvatuse ja -toiduvalmistamise huvilistele. Raamat pakub terviklikku ülevaadet tomati kasvatamisest, alates päritolu ja sortide valikust kuni agrotehnikani. Autorid jagavad oma ekspertteadmisi tomati kasvatamise erinevatest aspektidest, pakkudes nõuandeid, kuidas saavutada parim saak ja tõrjuda kahjureid.

Raamatu esimene osa keskendub tomati päritolule ja selle erinevate sortide omadustele, andes lugejatele teadmisi, mida arvestada sobiva sordi valikul. Järgnevalt käsitletakse tomati agrotehnikat, mis on oluline teave igale aednikule, kes soovib oma aias tomatit kasvatada. Lisaks tuuakse välja levinumad tomatikahjurid ja nende tõrje võtted, mis on oluline osa edukast tomatikasvatusest.

Raamatu teine pool keskendub tomati biokeemilisele väärtusele ja raviomadustele, pakkudes teavet tomati tervislike omaduste kohta. See osa on eriti kasulik neile, kes soovivad oma toitumist tervislikumaks muuta.

Lisaks kasvatamisele ja tervislikele aspektidele annab raamat ka praktilisi nõuandeid tomati kasutamiseks toiduvalmistamisel. Jagatakse retsepte ja ideid tomatipõhiste toitude, nagu mahlad, pastad, kastmed, ketšupid ja hoidised, valmistamiseks. Need retseptid aitavad lugejatel avastada tomati mitmekülgsust ja lisada oma toidulauale uusi maitseelamusi.

Tomat aias ja köögis on suurepärane ressurss igale tomatihuvilisele, olles nii teoreetiline juhend kui ka praktiline abimees. Raamat on täis kasulikku informatsiooni, nõuandeid ja retsepte, mis aitavad kasvatada, valmistada ja nautida tomateid nende täies hiilguses.

Lisainfo

Kaal 0,157 kg
Mõõtmed 21 × 14,5 × 1 cm
Autor

, ,

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

2000

Keel

Kirjastus

Lehekülede arv

140

Sari

ISBN

9789985640876

Seisukord

Rahuldav

Tüüp

Kasutatud raamat

Tarneaeg

1-3 Tööpäeva

Ladu

R1

Ostukorv