Suupisteraamat nagu ei ükski teine:
– 140 loomingulist, tervislikku ja lihtsat gluteenivabade suupistete retsepti;
– kummitama jäävad toidupildid, mis inspireerivad su järgmist peolauda;
– lõpmatuseni nippe suupistete vaevata valmistamise ja serveerimise kohta;
– ideid igaks olukorraks – pisikesest veinikõrvasest kuni elegantse suupistepeoni.
Ardi Ravalepiku kirjutamisstiil on muhe, infotihe ja motiveeriv. Ta jagab ideid lihtsas, huvitavas ja igale vanusele arusaadavas keeles. Kõrvale jäetud traditsioonilised tikuvõileivad, bruschetta’d, vahvlid, kõrsikud ja enamik küpsetistest on tasakaalustatud gluteenivabade retseptide rohkusega, pannes rõhku tegemise lihtsusele ja rahakotisõbralikkusele.
Ardil on aastatepikkune kogemus lihtsate, kuid maitsvate retseptide loomisel ja nüüd ta toob oma suupistete valmistamise kire ka sinu kööki. Ole kogenud kokk või algaja, see raamat aitab sul teha oivalisi suupisteid!