Kuidas toidutööstuse gigandid meid konksu otsa püüdsid

Sool, suhkur, rasv: Kuidas toidutööstuse gigandid meid konksu otsa püüdsid on haarav teos, mille on kirjutanud Pulitzeri auhinna laureaat Michael Moss. Raamat uurib, kuidas suured toiduettevõtted on kasutanud soola, suhkru ja rasva sõltuvuse loomiseks ning käsitleb toidutööstuse tavasid ja nende mõju inimeste tervisele.

16,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 16 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 300033 Kategooria:

Kirjeldus

Sool, suhkur, rasv: Kuidas toidutööstuse gigandid meid konksu otsa püüdsid on silmapaistev teos, mille autoriks on Pulitzeri auhinna võitnud ajakirjanik Michael Moss. Raamat heidab valgust toidutööstusele ja selle mõjule inimeste toitumisharjumustele ning tervisele.

Raamatu keskmes on lihtsad koostisosad: sool, suhkur ja rasv, mis osutuvad inimeste jaoks väga sõltuvust tekitavateks. Moss viib lugejad teekonnale, mis uurib, kuidas suured toiduettevõtted on neid koostisosi kasutanud, et meie ihalust võimalikult suureks muuta. Autor avab laborite uksed, kus toiduteadlased kasutavad tipptehnoloogiat, et luua tooteid, mis tekitavad sõna otseses mõttes sõltuvust ja ahvatlevad meid rohkem tarbima.

Raamat ei piirdu ainult toidu koostisainetega, vaid uurib ka toidutööstuse reklaamistrateegiaid, mis on pärit tubakafirmadelt, ja nende mõju inimeste tervisele. Moss paljastab, kuidas töödeldud toidu tootjad on aastakümnete jooksul soovinud suurendada oma kasumeid, hoolimata toodete potentsiaalsetest terviseriskidest.

Sool, suhkur, rasv kutsub lugejaid mõtlema oma toiduvalikute üle ning mõistma toidutööstuse mõju toitumisharjumustele ja ülekaalulisuse probleemile. See raamat pakub sügavat ja ausat pilgu toidutööstuse tagamaadesse ning julgustab lugejaid küsima, mida nad oma toidukorvi panevad ja kuidas see nende tervisele mõjub. Michael Moss toob esile olulised küsimused ja väljakutsed, mis puudutavad meie toitumist ja toiduainetööstuse vastutust. Raamat on hädavajalik lugemine kõigile, kes soovivad mõista toidutööstuse mõju ja teha teadlikumaid toiduvalikuid oma igapäevaelus.

Lisainfo

Kaal 0,47 kg
Mõõtmed 23,6 × 15 × 3 cm
Autor

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

2013

Keel

Kirjastus

Lehekülgede arv

332

Seisukord

Väga hea

Ostukorv