Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.
Kuld Lõwi ja Kultase ajal
Kuld Lõwi ja Kultase ajal : Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940 / Kalervo Hovi
24,00 €
Availability: 1 laos
Laos
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Selle ostuga teenid: 24 punkti Loe lähemalt
Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!
- Lao toodetel - Kiire tarne!
- Osta kohe, Maksa uuel kuul - alates 55€ tellimusest!
- 14 päeva tagastusõigus!
- Turvalised maksed!
Tootekood: 301660
Kategooriad: Kasutatud raamatud, Kultuur ja Ühiskond, Kultuurilugu
Kirjeldus
Lisainfo
Mõõtmed | 24 cm |
---|---|
Autor | |
Formaat | Kõvakaaneline |
Ilmumisaasta | 2017 |
Keel | |
Kirjastus | |
Lehekülgede arv | 324 |
Sari | |
ISBN | 9789985340646 |
Seisukord | Hea |
Tüüp | Kasutatud raamatud |
Tarneaeg | 1-3 Tööpäeva |
Ladu | R2 |