Lapsepõlvelood

Elss Järvi raamat Lapsepõlvelood viib lugejad tagasi 20. sajandi alguse Pärnusse, kus autor jagab oma lapsepõlvemälestusi ning avab Pärnu inimeste elu ja saatusi. Raamat on rikastatud sajandivanade fotode ja postkaartidega, mis annavad aimu tolle aja atmosfäärist.

3,50 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 3 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 301228 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Elss Järvi raamat Lapsepõlvelood avab lugejatele akna 20. sajandi alguse Pärnu ellu, tuues esile autori isiklikud lapsepõlvemälestused ning kajastades samal ajal ka Pärnu inimeste elu ja saatusi tolleaegses ühiskonnas.

Raamat toob lugejateni rikkaliku kogumiku Elss Järvi isiklikke mälestusi ja tähelepanekuid, mis peegeldavad Pärnu linna eripära ja atmosfääri tol ajal. Autori meenutused annavad aimu tolleaegsest elustiilist, kultuurist ja ühiskondlikest oludest ning pakuvad lugejatele võimaluse süveneda ajastu keerdkäikudesse ja inimeste igapäevaellu.

Raamatu kaasahaaravaks osaks on sajandivanad fotod ja postkaardid, mis täiendavad autori jutustust ning aitavad visualiseerida tolleaegset Pärnu linna. Need visuaalsed elemendid toovad lugejateni unustamatud hetked ja atmosfääri ning aitavad luua sügavama sideme raamatu sisuga.

Elss Järvi, dirigentide Vallo ja Neeme Järvi ema, on loonud südamliku ja elulise teose, mis haarab lugejaid kaasa ajas tagasi ning pakub võimaluse avastada 20. sajandi alguse Pärnu linna saladusi ja lugusid läbi autori isiklike mälestuste ja vaatluste.

Lapsepõlvelood on rohkem kui lihtsalt mälestusteraamat, see on ajalooline dokument ja tükike pärandit, mis annab aimu tolleaegsest elust ja kultuurist ning pakub lugejatele võimaluse avastada minevikku läbi autori silmade.

Kui soovid avastada 20. sajandi alguse Pärnu linna kirevat elu läbi Elss Järvi isiklike mälestuste, siis on raamat Lapsepõlvelood just see, mida vajad. Osta see raamat juba täna ja sukeldu ajas tagasi, et avastada unustamatuid hetki ja lugusid Pärnu minevikust!

Lisainfo

Kaal 0,167 kg
Mõõtmed 24 × 17 × 1 cm
Autor

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

1987

Keel

Kirjastus

Lehekülede arv

78

Sari

ISBN

Seisukord

Hea

Tüüp

Kasutatud raamat

Tarneaeg

1-3 Tööpäeva

Ladu

R1

Ostukorv