Saatusekarid

Anita Shreve’i Saatusekarid avab uksed viktoriaanliku ajastu keelatud kirgedesse, jutustades noore neiu keerulisest armuloost 19. sajandi lõpu New Hampshire’i suvitajate seltskonnas. Rafineeritud stiiliga romaan avab mitmetasandilise loo isikutragöödiast, armastusest ning ühiskonna normidega põrkumistest, tuues esile ajastu õhustiku ja detailide rikkuse.

8,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 8 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 300586 Kategooriad: ,

Kirjeldus

Anita Shreve’i Saatusekarid on ajarännak viktoriaanlikku ajajärku, tuues lugejani keelatud kirgede keerulise maailma 19. sajandi lõpus. See on klassikaline romaan, mis väljakutsuvalt esitab traditsioonilisele kujutlusele naisest süütuna, tuues esile peamise teosekangelanna keerulise ja kirgliku loo.

Romaan viib meid New Hampshire’i ranniku suvitajate seltskonda, kus heast perest pärit noor neiu leiab end seotuna kaelamurdeva armulooga endast märkimisväärselt vanema mehega. Anita Shreve võlub lugejad rafineeritud stiiliga ja võimsate emotsioonidega, pakkudes mitmetasandilist kogemust – isikutragöödiat, sügavat armastuslugu ning ühiskonnapeegeldust.

Privilegeeritud seisus ja parem haridus ei suuda kaitsta noort neidu katastroofi eest, mille on käivitanud kohatu armulugu. Sündmuste jada asetab tegelased silmitsi kaugeleulatuvate tagajärgedega, paljastades kiht-kihi haaval nende keerulise sisemaailma ja ühiskondlike ootuste põrkumised.

Saatusekarid peegeldab suurepäraselt sajandilõpu atmosfääri, kujutades täpselt riietust, arhitektuuristiile ning Uus-Inglismaa perekondlikke kombeid ja tavasid. Autor lõimib meisterlikult mineviku detailidega, andes lugejale tõetruu ja haarava elamuse viktoriaanlikust ajastust.

Lisainfo

Kaal 0,401 kg
Mõõtmed 20 × 13 × 2,5 cm
Autor

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

2004

Keel

Kirjastus

Lehekülede arv

427

ISBN

9985949463

Seisukord

Hea

Ostukorv