Ei jäta elamata

Raamat “Ei Jäta Elamata” on Vahur Kersna isiklik ja liigutav lugu, milles autor jagab oma kogemusi ja mõtteid, kuidas elu keerdkäikude ja katsumuste keskel leida tähendust ning elada täisväärtuslikku elu. Kersna avab oma südame ja jagab lugejatega oma isiklikke tõekspidamisi ja õppetunde.

15,00 

Laost otsas

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 400201 Kategooriad: , , ,

Kirjeldus

Vahur Kersna raamat “Ei Jäta Elamata” on südamest tulev lugu, mis avab autorilt lugejate ees tema isikliku teekonna ja mõtisklused elust, tähendusest ja tänulikkusest. See raamat on kirjutatud ausalt ja siiralt ning jagab lugejatele autorilt saadud õppetunde ja mõtisklusi.

Kersna alustab raamatut selgete sõnadega, väljendades oma tänulikkust elule ja sellele, et ta saab jagada oma mõtteid lugejatega. Raamatu pealkiri “Ei Jäta Elamata” peegeldab autori soovi elada iga hetk täiel rinnal ning võtta vastu kõik, mida elu pakub, olgu need hetked rasked või rõõmsad.

Raamatus avaneb Kersna lugu, mis sisaldab tema isiklikke kogemusi, emotsioone ja mõtteid. Ta puudutab teemasid, nagu elu mõte, tähendus ja väärtus, tervis ja õnnetused, perekond ja sõprus, ning jagab oma vaateid neile teemadele. Autor toob lugejateni ka omaenda õppetunnid ja kogemused elu keerdkäikudest ning räägib, kuidas ta on suutnud leida tähendust isegi rasketes olukordades.

Raamat “Ei Jäta Elamata” on mõtlemapanev lugemine kõigile, kes soovivad avastada elu sügavamaid tähendusi ja õppetunde. See on aus ja inspireeriv lugu, mis julgustab lugejaid hindama iga hetke, mida elu pakub, ning elama täisväärtuslikku elu, hoolimata raskustest ja katsumustest. Vahur Kersna avab oma südame ja jagab lugejatega oma isiklikke mõtteid ja tõekspidamisi, mis võivad aidata leida rõõmu ja tähendust igapäevaelus.

Lisainfo

Kaal 0,681 kg
Mõõtmed 25 × 18 × 2 cm
Autor

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

2015

Keel

Lehekülgede arv

316

ISBN

9789949382019

Ostukorv