Kutsar

See raamat pakub unikaalset vaadet Eesti Vabadussõjale, keskendudes 24-aastase leitnandi julgetele ja otsustavatele tegudele, kes astus vastus kõrgematele sõjaväelastele ja seisis kindlalt Eesti iseseisvuse eest. Lugejad avastavad sõja sündmused ja tegelased uuest ja sügavamast perspektiivist.

16,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 16 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!

Kirjeldus

Kutsar: Eesti Vabadussõja dokumentaalne käsitlus / Olev Teder

Kutsar heidab uut valgust Eesti Vabadussõja sündmustele, keskendudes ühe 24-aastase leitnandi erakordsele panusele sõja ajal. Tõestades, et julgus ja pühendumus pole alati seotud kõrge sõjaväelise auastmega, kujutab raamat noort ohvitseri, kes astus vastu nii hierarhilistele takistustele kui ka Vabadussõja raskustele. Käsitledes nii poliitilisi kui ka sõjalisi nüansse, mis tihti jäävad ajaloo taustale, paljastab see raamat tõelised kangelastegud ja lood, mis on jäänud varju.

Raamat kirjeldab leitnandi julget ja otsustavat tegevust, kuidas ta vankumatult seisis Eesti iseseisvuse eest, pannes proovile nii oma oskused kui ka sõjandusliku taktika. Selle käsitluse kaudu näeme, kuidas noor ohvitser suutis vastu seista keerulistele otsustele, mis mõjutasid otseselt riigi saatust.

Lisainfo

Kaal 0,509 kg
Mõõtmed 21 × 15 × 2 cm
Autor

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

2008

Keel

Kirjastus

Lehekülgede arv

362

ISBN

9949159067

Ostukorv