Toomas Nipernaadi: romaan novellides 1967 / August Gailit

August Gailiti Toomas Nipernaadi: Romaan novellides on ainulaadne teos Eesti kirjanduses, mis ühendab traagilised, koomilised ja tragikoomilised lood, kujutades peategelase Nipernaadi seiklusi erinevates keskkondades. Raamat koosneb mitmest novellist, mis järgivad Toomas Nipernaadi seiklusi ja fantastilisi seiklusi

10,00 

Laost otsas

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 300005 Kategooria:

Kirjeldus

Toomas Nipernaadi: Romaan novellides on teos, mis ei kuulu traditsiooniliste žanrite alla, vaid moodustab enda unikaalse koha Eesti kirjanduses. Autor August Gailit on loonud mitu lugu, mis käsitlevad peategelase Nipernaadi elu ja seiklusi, kuid need on rohkem kui lihtsalt novellid või romaanilõigud. Teos ühendab erinevaid žanre, luues erakordse kirjandusliku kogemuse.

Raamat sisaldab mitmeid lugusid, mis kõik järgivad peategelase Toomas Nipernaadi seiklusi. Need lood on nii traagilised kui ka koomilised, mõnikord isegi tragikoomilised. Autor annab lugejatele võimaluse osa saada Nipernaadi elu mitmekülgsest pildist, kusjuures iga lugu toimub erinevas keskkonnas ja pakub uusi seiklusi.

Mis muudab selle raamatu eriliseks, on Nipernaadi võime tõusta õhku ja maanduda uutes paikades, et alustada oma seiklusi otsast peale. Selle fantastiline võime muudab teose mitmekihiliseks ja põnevaks, viies lugeja Nipernaadi fantaasialennule.

Lisaks fantastilisele elemendile võib lugeja nautida ka teose kauneid loodusekirjeldusi ja autoripoolset meisterlikku stiili. Raamat pakub mitmekülgset lugemiselamust, mis jääb lugejatele kauaks meelde.

Kas soovite sukelduda unikaalsesse kirjanduslikku maailma, mis ühendab erinevaid žanre ja viib teid peategelase seikluste keskele? Toomas Nipernaadi: Romaan novellides on teos, mis pakub just seda võimalust.

Lisainfo

Kaal 0,35 kg
Mõõtmed 20,7 × 13,5 × 1,7 cm
Autor

Formaat

Kõvakaaneline

Ilmumisaasta

1967

Keel

Kirjastus

Lehekülgede arv

360

Seisukord

Hea

Ostukorv