Korilase käsiraamat 2006

Korilase käsiraamat 2006

Vein. Juust. Vürtsid. Kastmed. Marinaadid

18,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 18 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Osta kohe, Maksa uuel kuul - alates 55€ tellimusest!
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 303105 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Raamat on sisuliselt koka-aabits, mille eesmärk anda inimesele julgust ja teadmisi põhitoiduainetega kombineerimiseks ja katsetamiseks. Ehk: kuidas igast seenest, kalast või lihapalast tervisliku pidulaua saab katta. Valmisroogade ja poekülluse vahel kipub ununema vana tõde, et põhiliste töövõtete tundmisel ei saa ükski toit väga untsu minna ja maitseained, kastmed, joogid ning esitusviis on asjad, mis samale roale uue näo ja söögikorrale üha uue meeleolu annavad.
Kuidas neid õigesti valida, edukalt kombineerida ja milliste töövahenditega parim ning tervislikeim tulemus saadakse, juhatabki Peeter Kardi koostatud käsiraamat. Suure osa vajalikest teadmistest on kirja pannud Peeter Kard, lisaks kutsus ta appi sõbrad: Kaarina Naur – restorani «Aed» peakokk, Tea Lajal Tartu veiniklubist, Võru Juustu tehnoloog Valve Kelp, kutseõpetajad Reelika Eerik ja Milvi Kasemäe.
Hulk lihtsaid võtteid, tähtsaid nippe ja vajalikke tabeleid on pikitud põnevate lisateadmistega, millele Peeter Kardi muhe jutustamisviis veelgi vürtsi lisab.

Lisainfo

Mõõtmed 22 cm
Autor

Formaat

Kõvakaaneline

Ilmumisaasta

2006

Keel

Kirjastus

Lehekülgede arv

300

Sari

ISBN

9985961455

Seisukord

Väga hea

Tüüp

Kasutatud raamatud

Tarneaeg

1-3 Tööpäeva

Ladu

R1

Ostukorv