1000 olulist küsimust, mis aitavad sind elus edasi

Otsite vastuseid elu suurtele küsimustele ja soovite toime tulla enesehinnangu, depressiooni või leinaga? “1000 olulist küsimust, mis aitavad sind elus edasi” on teie juhend isiklikuks kasvuks ja probleemide lahendamiseks. Autor Alyss Thomas esitab tuhandeid mõtlemapanevaid küsimusi, mis aitavad teil mõista oma tundeid ja leida praktilisi lahendusi eluprobleemidele. Olge valmis avastama oma sisemist tugevust ja saavutama vaimset tasakaalu.

12,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 12 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Turvalised maksed!
  • 14 päeva tagastusõigus!

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Kirjeldus

“1000 olulist küsimust, mis aitavad sind elus edasi” on praktiline ja sügavuti minev raamat, mis aitab teil lahendada elu erinevaid väljakutseid. Autor Alyss Thomas esitab tuhandeid mõtlemapanevaid küsimusi, mis aitavad teil mõista oma tundeid, mõtteid ja käitumist ning seeläbi toime tulla mitmesuguste eluprobleemidega.

Kas olete võidelnud enesehinnangu, depressiooni või leinaga? Kas otsite vastuseid elu suurtele küsimustele? See raamat on teie jaoks mõeldud. Autor juhendab teid eneseanalüüsis ja eneseteadlikkuse suurendamises, aidates teil mõista oma sügavamaid soove ja vajadusi.

“1000 olulist küsimust” pakub võimalust avastada oma sisemine tugevus ja ressursid ning leida praktilisi viise, kuidas oma elu paremaks muuta. Kasutades küsimusi eneseuurimiseks ja eneseabiks, võite astuda samme oma probleemide lahendamise suunas ja saavutada vaimne tasakaal.

Selle raamatu lugemine on nagu terapeudi juures käimine, kuid saate seda teha oma tempos ja privaatselt. Olge valmis sukelduma sügavale iseendasse ja avastama uusi teid enesearenguks ja enesekindluse tõstmiseks.

Lisainfo

Kaal 0,268 kg
Mõõtmed 21 × 15 × 2 cm
Autor

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

2007

Keel

Kirjastus

Lehekülgede arv

239

ISBN

9789949421480

Ostukorv