-7%

LIHA JA KALA SUITSUTAMINE SOOLAMINE JA KUIVATAMINE

Algne hind oli: 37,39 €.Current price is: 34,77 €.

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 34 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 90200061 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Liha ja kala kodus suitsutamise, soolamise ja kuivatamise sammsammuline teejuht: alates hõrgust soolalõhest ja lõpetades isuäratavate kuumsuitsutatud kanatiibade ning soolatud peekoniga.

Turan T. Turan tutvustab kõiki olulisi suitsutamise ja kuivatamise viise ning keerulisemaid soolamisprotsesse. Alustamine ei nõua kulukat varustust, vaja läheb ainult ahju või grilli! Töökäiku tutvustavad fotod ja juhtnöörid aitavad tundma õppida rohkem kui 50 meetodit.

Raamatust leiate juhtnöörid

kuum- ja külmsuitsutamiseks sisetingimustes ning juhendi oma väliahju ehitamiseks;
liha kuivatamiseks, mis pikendab säilimisaega ja on ideaalne suupistete – vinnutatud liha, salaamide ja vorstitoodete – valmistamisel;
kuiv- ja märgsoolamiseks, mida saab kasutada mahlaste praadide või täiusliku soolaliha, peekoni ja sinkide valmistamiseks.

Lisainfo

Mõõtmed 25,2 × 19,6 × 2 cm
Autor

Formaat

Kõvakaaneline

Ilmumisaasta

2016

Keel

Kirjastus

Lehekülede arv

224

Sari

ISBN

9.78995E+12

Tüüp

Uus raamat

Tarneaeg

3-7 Tööpäeva

Ladu

R3

Ostukorv