-33%

Asum ja impeerium

Asum ja impeerium on põnevusrohke teekond Asimovi ulmelisse universumisse. Teos haarab lugeja põnevasse süžeeliini, kus intriigid ja pöördelised hetked määravad peategelaste saatuse ning hoiavad lugeja tähelepanu enda haaravas haardes.

Algne hind oli: 3,00 €.Current price is: 2,01 €.

Laost otsas

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 300869 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Asum ja impeerium / Isaac Asimov

Isaac Asimovi Asum ja impeerium viib lugeja sügavale ulmelisse maailma, kus põimuvad keerukad intriigid, ootamatud pöörded ja otsustavad hetked. Tekstist välja nopitud stseen annab aimu sellest, kuidas peategelased seisavad silmitsi elu ja surma küsimustega, kus iga otsus mõjutab nende saatust ja kogu universumi käiku.

Teos haarab lugeja süžeeliini, mis paljastab keerukad suhted ja saladused, kuidas tegelased püüavad mõista ja võita vastaseid, kelle saladus võib muuta kõike. Asimov loob põneva ja pingelise atmosfääri, kus iga lehekülg toob kaasa uusi avastusi ja pöördeid, mõjudes lugejale haaravalt.

Asum ja impeerium kutsub lugejat sukelduma ulmelisse maailma, kus intriigid, salaplaanid ja otsustavad hetked viivad põneva seikluseni, millest saab osa astuda, avastades uusi reaalsusi ja mõtteid kosmilise impeeriumi keerdkäikudest.

Lisainfo

Kaal 0,15 kg
Mõõtmed 21 × 13 × 1 cm
Autor

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

1989

Keel

Kirjastus

Lehekülede arv

189

Sari

ISBN

Seisukord

Hea

Ostukorv