Vanade raamatute ostmine

Kas oled mõnikord mõelnud enda mahukat raamaturiiulit vaadates, et sa ei vaja nii palju raamatuid ja sooviksid osa neist ära müüa? Oleme pühendunud kasutatud raamatutele uue elu andmisele ja lugejale lugemisrõõmu tagamisele. Soovid hinnapakkumist oma raamatutele? Täida ära all olev hinnapäringuvorm ja saadame teile hinnapakkumise. Kui hinnapakkumine sobib siis saadame teile pakikaardid ning kulleri tuleb pakkidele järgi.

Ostame raamatuid kõikidest ajastutest. Raamatute sorteerimisel ja pakendamisel tasub silmas pidada, et eelistatud on terved ja korralikud raamatud.

NB! Juhul kui hinnapäringu piltidel olnud raamat/raamatud on tegelikkuses keskmisest oluliselt halvemas seisukorras, näiteks nurgad narmendavad, köide on liimist lahti või lehed väljas, kaanel plekke ja olulisi kulumisjälgi, siis tuleb arvestada, et esmases hinnapakkkumises tehtud hind ei pruugi kehtida. Praktikas oleme sel juhul vähendanud pakkumise hinda või kui raamatute seisukord on väga halb või siis lihtsalt loobunud ostust ning raamatud tagastanud!

Hinnapäring

Nimi(Required)
Asukoht
Drop files here or
Accepted file types: jpg, png, Max. file size: 150 MB.
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.
    Ostukorv