Talleyrand

Sisenege Charles de Talleyrand-Périgordi salapärasesse maailma, lugedes Jevgeni Tarle kirjutatud haaravat biograafilist raamatut Talleyrand. See raamat avab ukse elu ja intriigideni ühe Prantsusmaa suurima diplomaadi ja riigitegelase juures, kelle keerukas isiksus ja võime mängida poliitilistel väljakutsetel tegid temast uusaja diplomaatia meistri. Charles de Talleyrand-Périgordi lugu on täis salapära ja vastuolusid, ning see raamat viib teid reisile läbi tema erakordse elu.

4,50 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 4 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 300658 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Talleyrand – see on raamat, mis viib teid ajas tagasi ja kutsutakse avastama ühe Prantsuse ajaloo ja diplomaatia suurkuju, Charles de Talleyrand-Périgordi, hämmastavat elu. Autor, kuulus vene ajaloolane Jevgeni Tarle, annab meile ainulaadse võimaluse sukelduda selle võimsa ja mõjuka mehe keerulisse maailma.

Charles de Talleyrand-Périgord, tuntud ka kui Benevento vürst, Dino hertsog ja Talleyrand’i hertsog, sündis 1754. aastal. Kuigi teda on ajaloos tihti seostatud moraalituse ja manipuleerimisega, suutis ta siiski säilitada võimu ja mõju Prantsuse ja Euroopa poliitikas nelikümmend aastat. See raamat paljastab tema elu salapärased nüansid ning avab ukse tema põnevatele intriigidele ja väljakutsetele, millega ta oma karjääri jooksul kokku puutus.

Talleyrand mängis olulist rolli feodaalse keskaja langemisel Prantsusmaal ning aitas kaasa kodanlusetaotluste täitmisele. Tema panus Prantsusmaa ja Euroopa ajalukku oli hindamatu ning tema elu lugu on täis dramaatikat, põnevust ja keerdkäike.

Raamat Talleyrand on rikkalikult illustreeritud autor Jevgeni Tarle poolt ning see pakub põhjalikku ülevaadet Talleyrandi elust, tema saavutustest ja mõjukusest. Lisaks on raamatus eessõna, mis toob sisse juhtiva ajalookandidaadi Rein Helmelt.

Kas soovite sukelduda põnevasse ajaloolisse maailma ja uurida ühe Prantsusmaa suurima diplomaadi elu ja tegemisi? Siis ärge jätke seda võimalust kasutamata! Omandage Talleyrand ja laske end kaasa haarata selle silmapaistva isiksuse keerulisse ja huvitavasse maailma.

Lisainfo

Kaal 0,17 kg
Mõõtmed 20 × 14,5 × 1 cm
Autor

Formaat

Pehmekaaneline

Ilmumisaasta

1993

Keel

Kirjastus

Lehekülede arv

176

ISBN

5460000408

Seisukord

Väga hea

Ostukorv