Veevarustus ja kanalisatsioon

Veevarustus ja kanalisatsioon on õpik, mis on suunatud kõrgematele õppeasutustele. Raamatus käsitletakse veevarustuse ja kanalisatsiooni arvutuste aluseid, tutvustatakse kasutatavaid konstruktsioone, seadmeid ja materjale ning antakse lühiülevaade pumpadest ja pumbajaamadest. Õpik on mõeldud veevarustuse ja kanalisatsiooni ning ehituse eriala üliõpilastele ja tehnikumide õpilastele, kuid võib olla kasulik ka inseneridele ja tehnikutele, kes töötavad sanitaartehnika valdkonnas.

15,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 15 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!

Kirjeldus

Veevarustus ja kanalisatsioon on põhjalik õpik, mis on mõeldud kõrgematele õppeasutustele ja keskendub veevarustuse ning kanalisatsiooni aluste õpetamisele. Autoriteks on Leopold Paal, H. Tibar ja A. Kõiv, kes pakuvad lugejatele süsteemse ülevaate sellest, kuidas veevarustus- ja kanalisatsioonisüsteemid toimivad ning milliseid põhimõtteid nende projekteerimisel ja hooldamisel tuleb järgida.

Raamat hõlmab erinevaid teemasid alustades veevarustuse ja kanalisatsiooni arvutuste alustest. Seejärel liigub õpik edasi, tutvustades erinevaid konstruktsioone, seadmeid ja materjale, mis on seotud nende süsteemide ehitamisega. Lisaks antakse lühiülevaade pumpadest ja pumbajaamadest, mis on oluline osa veevarustuse ja kanalisatsiooni süsteemide toimimisel.

Õpik on suunatud eelkõige veevarustuse ja kanalisatsiooni ning ehituse eriala üliõpilastele ja tehnikumide õpilastele, pakkudes neile olulist teoreetilist tausta ja praktilisi teadmisi nendes valdkondades. Samas võib see olla kasulik ka kogenud inseneridele ja tehnikutele, kes töötavad sanitaartehnika valdkonnas ja soovivad oma teadmisi täiendada.

Raamat on varustatud väikese vene-eesti sõnastikuga, mis aitab lugejatel mõista tehnilist terminoloogiat. Lisaks on raamatus soovitatava kirjanduse loetelu ja aineregister, mis muudab õppimise ja teemade leidmise lihtsaks. Veevarustus ja kanalisatsioon on väärtuslik ressurss kõigile, kes soovivad mõista veevarustuse ja kanalisatsiooni süsteemide keerukust ning nende olulisust meie igapäevaelus.

Lisainfo

Kaal 0,46 kg
Mõõtmed 21 × 13,6 × 3,1 cm
Autor

, ,

Formaat

Kõvakaaneline

Ilmumisaasta

1981

Keel

Kirjastus

Lehekülgede arv

448

Seisukord

Väga hea

Ostukorv