Kolloidkeemia

Õpik, mis on suunatud kõrgemate tehniliste õppeasutuste keemia eriala õpilastele. 298-leheküljeline teos annab ülevaate kolloidsüsteemidest, nende sünteesist, omadustest ja stabiilsusest. Raamat käsitleb nii lüofoobseid kolloidsüsteeme kui ka siirdesüsteeme, pakkudes teadmisi nii kolloidide üldisest iseloomustusest kui ka nende agregatiivsest ebapüsivusest.

8,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 8 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!

Kirjeldus

Kolloidkeemia / N. P. Peskov

1947. aastal ilmunud õpik, mis on suunatud kõrgemate tehniliste õppeasutuste keemia eriala tudengitele. Raamat annab ülevaate alates kolloidsüsteemide üldiseloomustusest kuni nende sünteesi ja omadusteni. Raamatus antakse ülevaade kolloidide omadustest, mis on ühised teiste kõrgdisperssete süsteemidega, samuti kolloidide omadustest, mis tulenevad nende mitmefaasisusest.

Erilist tähelepanu pööratakse lüofoobsete kolloidsüsteemide elektrilistele omadustele, mis on olulised nii teaduslikus uuringus kui ka praktilistes rakendustes.

Peskov käsitleb ka kolloidide agregatiivset ebapüsivust, koagulatsiooni, tardumist, tarded, vananemist ja sünereesi. Need teemad on olulised nii teoreetilisest kui ka rakenduslikust vaatepunktist, eriti materjaliteaduses ja keemiatööstuses.

Lisaks käsitletakse raamatus siirdesüsteeme nagu seebid, värvained, emulsioonid, vahud ja aerosoolid, mis on kolloidkeemia praktilise rakendamise tähtsad aspektid. Raamat lõpeb kolloidsüsteemide suhtelise stabiilsuse üldiste põhjuste käsitlemisega, andes lugejale arusaama sellest, kuidas kolloidsüsteemid aja jooksul käituvad ja millised tegurid nende stabiilsust mõjutavad.

Kolloidkeemia on väärtuslik ressurss igale keemia eriala tudengile või teadlasele, pakkudes süvateadmisi ja arusaamist kolloidide maailmast. Raamatu sisu on hädavajalik kõigile, kes soovivad mõista kolloidide keerukust ja nende rolli mitmesugustes teaduslikes ja tööstuslikes rakendustes.

Lisainfo

Kaal 0,421 kg
Mõõtmed 22 × 16 × 2 cm
Autor

Formaat

Kõvakaaneline

Ilmumisaasta

1947

Keel

Kirjastus

Lehekülgede arv

299

Seisukord

Rahuldav

Ostukorv