Elektrimontööri käsiraamat

Elektrimontööri käsiraamat autoriteks Endel Altpere, A. Hansson, Kalju Hein ja Elmar Kändler on kõikehõlmav juhend, mis pakub olulist teavet elektriseadmete valiku, montaaži, maandamise ja piksekaitse kohta. See on asendamatu ressurss elektrimontööridele, pakkudes üksikasjalikke juhiseid ohutu ja efektiivse töö tagamiseks, samuti nõuandeid esmaabi andmiseks elektriõnnetuste korral. Raamat on oluline lugemine igale elektriala spetsialistile, kes soovib oma tööd ohutult ja professionaalselt teostada.

3,00 

Availability: 1 laos

Laos

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Selle ostuga teenid: 3 punkti Loe lähemalt

Tasuta tarne pakiautomaati alates 35€!

  • Lao toodetel - Kiire tarne!
  • Maksa uuel kuul (alates 75€ )
  • 14 päeva tagastusõigus!
  • Turvalised maksed!
Tootekood: 300970 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Elektrimontööri käsiraamat, autoriteks Endel Altpere, A. Hansson, Kalju Hein ja Elmar Kändler, on asendamatu allikas igale professionaalsele elektrimontöörile ja elektritöödega tegelevale spetsialistile. Käsiraamat pakub põhjalikke juhiseid siseelektriseadmete, madalpingeliinide ja 6…10-kV alajaamade elektriseadmete ning -materjalide valiku kohta. Lisaks käsitletakse raamatus montaažitööde põhinõudeid, maandamist, piksekaitset ning ohutustehnika ja tuletõrje alaseid juhiseid.

Raamat pakub väärtuslikku teavet elektriseadmete paigaldamise, hoolduse ja parandamise kohta, samuti nõuandeid ohutuks tööks elektrisüsteemidega. Eriti oluline on põhjalik käsitlus kannatanule esmaabi andmise kohta elektriõnnetuste puhul, mis on kriitiline osa elektritööde ohutusest.

Elektrimontööri käsiraamat on mõeldud nii kogenud montööridele kui ka alustavatele spetsialistidele, kes soovivad oma oskusi ja teadmisi laiendada. Raamat on kirjutatud selges ja lihtsasti mõistetavas keeles, sisaldades samas kõiki vajalikke tehnilisi detaile ja juhiseid, et tagada elektritööde ohutus ja efektiivsus.

Lisainfo

Kaal 0,548 kg
Mõõtmed 21 × 13 × 4 cm
Autor

, , ,

Formaat

Kõvakaaneline

Ilmumisaasta

1970

Keel

Kirjastus

Lehekülede arv

639

Sari

ISBN

Seisukord

Halb

Tüüp

Kasutatud raamat

Ostukorv